RetailTrends Live! groot succes

RetailTrends Live! was een van de eerste grote congressen die sinds de uitbraak van het Coronavirus weer georganiseerd kon worden. In een uitverkocht DeLaMar-theater in Amsterdam kwam de top van de Nederlandse retailsector bijeen voor presentaties van sleutelfiguren over de huidige situatie en toekomst van retail. Via een livestream op retailtrends.nl/live volgden een veelvoud van de aanwezigen de presentaties en interviews met onder meer met Raymond Cloosterman (Rituals), Nikki Plessen (Nikkie) en Daniël Ropers (ex-CEO bol.com).

De Wim Sonneveld-zaal van het DeLaMar theater biedt plaats voor ruim 900 bezoekers, maar was de door coronamaatregelen RetailTrends Live! al snel uitverkocht. Er was echter een veelvoud van het aantal aanwezigen getuige van het congres. Op retailtrends.nl/live konden bezoekers namelijk een ticket kopen om online het congres te volgen. Bezoekers van het evenement kunnen met hun RetailTrends-account inloggen op retailtrends.nl/live om alle interviews en presentaties terug te kijken. Ook nu zijn er nog kaarten te koop voor 95 euro (RetailTrends-members betalen slechts 45 euro).

Ook de producties Catch the Shopper en Changemakers in Retail zijn online terug te kijken. Door de nieuwe maatregelen is de productie What's Next in Retail Tech uitsluitend online te volgen via retailtrends.nl/tech.


Verhaal delen

Wil jij weten wat Newsroomie.com voor jou kan betekenen? Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Newsroomie.com is hét platform voor content makers en merken om content en marketing in hun eigen stijl onder de aandacht van hun doelgroep te brengen en hun bereik te vergroten.

Onze privacyverklaring

Newsroomie.com is een PWA. Bewaar deze pagina om offline te kunnen lezen.

Newsroomie.com is een handelsnaam van WebConcern b.v.

Contact

Zandvoorter Allee 1A
2106 BT Heemstede
Telefoon: +31 23 23 020 24
E-mail: info@newsroomie.com

Blijf op de hoogte

Wil jij de laatste online trends & ontwikkelingen ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter.