De Ondernemer: 'Startup Newsroomie.com profiteert van vraag bedrijven naar videoplatform'

Newsroomie.com, een platform voor content makers en merken, ondersteunt sinds kort interactieve livevideo’s. De introductie ervan valt samen met het annuleren van veel evenementen en bijeenkomsten vanwege de uitbraak van het coronavirus. Uiteenlopende organisaties hebben zich afgelopen weken gemeld bij de startup om een eigen platform op te starten.

De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat bijna alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland uitgesteld of geannuleerd zijn. Sindsdien is men hard op zoek naar alternatieven om hun doelgroep online te blijven bereiken. Bij newsroomie.com stroomden afgelopen weken de aanvragen van evenementenorganisatoren, sportclubs, verenigingen, onderwijsinstellingen, corporate-organisaties, uitgevers en zakelijke dienstverleners binnen.

''Bijkomend voordeel is dat organisaties straks meer weten over hun volgers dan John de Mol weet over zijn kijkers''

Rick Langedijk, ceo en medeoprichter Newsroomie.com

Van de nood een deugd

Rick Langedijk, ceo en medeoprichter van Newsroomie.com: ,,Waar we recent vooral in touw waren voor mediaorganisaties, krijgen we nu aanvragen van verschillende organisaties. We zien bedrijven creatief worden en van de nood een deugd maken door een eigen online platform te starten, zodat ze hun medewerkers, studenten, leden, klanten of fans kunnen blijven bereiken en betrokken kunnen houden met video’s, artikelen, podcasts en andere content.''

,,Bijkomend voordeel is dat organisaties straks meer weten over hun volgers dan John de Mol weet over zijn kijkers, zodat ze hun doelgroep in de toekomst ook persoonlijk en gericht kunnen blijven benaderen. Laten we hopen dat dit helpt om ons land straks sterker en toekomstbestendig uit deze crisis te helpen'', aldus Langedijk.

Dit doet Newsroomie.com

Newsroomie.com is een Nederlandse startup en ontwikkelaar van de gelijknamige app. Met Newsroomie kunnen contentmakers en merken content en marketing gericht onder de aandacht brengen van hun doelgroep. Dat kan via verschillende kanalen: web, app, e-mail, mobiele berichten en sociale media en volledig in de stijl van het merk.

Dit artikel werd gepubliceerd op De Ondernemer.


Verhaal delen

Wil jij weten wat Newsroomie.com voor jou kan betekenen? Vul je e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Newsroomie.com is hét platform voor content makers en merken om content en marketing in hun eigen stijl onder de aandacht van hun doelgroep te brengen en hun bereik te vergroten.

Onze privacyverklaring

Newsroomie.com is een PWA. Bewaar deze pagina om offline te kunnen lezen.

Newsroomie.com is een handelsnaam van WebConcern b.v.

Contact

Zandvoorter Allee 1A
2106 BT Heemstede
Telefoon: +31 23 23 020 24
E-mail: info@newsroomie.com

Blijf op de hoogte

Wil jij de laatste online trends & ontwikkelingen ontvangen? Laat dan hieronder je gegevens achter.