rtl_jort

RetailTrends Live! groot succes

RetailTrends Live! was een van de eerste congressen die sinds de uitbraak van het coronavirus weer in beperkte omvang georganiseerd kon worden. In het DeLaMar-theater in Amsterdam gaf de top van de Nederlandse retailsector presentaties over de huidige situatie en toekomst van retail. Via een livestream op retailtrends.nl/live volgden een veelvoud van de aanwezigen de presentaties en interviews onder leiding van Jort Kelder met onder meer met Raymond Cloosterman (Rituals), Nikki Plessen (Nikkie) en Daniël Ropers (ex-CEO bol.com).

De Wim Sonneveld-zaal van het DeLaMar theater biedt plaats voor ruim 900 bezoekers, maar door coronamaatregelen was RetailTrends Live! al snel uitverkocht. Er was echter een veelvoud van het aantal aanwezigen getuige van het congres. Op retailtrends.nl/live konden bezoekers namelijk een ticket kopen om online het congres te volgen. Bezoekers van het evenement kunnen met hun RetailTrends-account inloggen op retailtrends.nl/live om alle interviews en presentaties terug te kijken. Ook nu zijn er nog kaarten te koop voor 95 euro (RetailTrends-members betalen slechts 45 euro).

Ook de producties Catch the Shopper, Changemakers in Retail en What's Next in Retail Tech waren online te volgen en zijn terug te zien op retailtrends.nl/events.


Verhaal delen

Newsroomie

Newsroomie.com is hét platform voor contentmakers en uitgevers om content via verschillende kanalen onder de aandacht van hun doelgroep te brengen en hun bereik te vergroten.

Onze privacyverklaring

© 2024 WebConcern b.v.

Contact

Telefoon: +31 23 23 020 24
Email: info@newsroomie.com

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe Newsroomie features en inzichten van vooruitstrevende uitgevers en contentmakers? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden. Lees meer